!

Domein registratie en Hosting

Klik hier

Hosten via ADS International betekent gebruik maken van een organisatie die al sinds jaar en dag uitzonderlijk goede resultaten heeft behaald.

Het werken met een eigen domein komt veel professioneler over op uw (potentiƫle) klanten en relaties. Dit kunnen wij ook in het buitenland of zelfs internationaal voor u registreren.
(Bijvoorbeeld de extensies: .com, .net, .org, .biz, .info, .co.uk, .de, .it, .nu, .cc, en nog 232 andere).

Wij waarborgen een bedrijfszekerheid van 99,9% en monitoren de servers 24 uur per dag, 7 dagen in de week en dat 365 dagen per jaar (eens in de vier jaar een dag extra), behoudens upgrades en noodzakelijke werkzaamheden. Valt een verbinding(transit) uit dan neemt een andere verbinding het direct over en die mag dan zelfs ook nog eens uitvallen. De stroomvoorziening van de servers is volledig redundant uitgevoerd, zodat schommelingen worden opgevangen en mocht de stroomvoorziening uitvallen, dan neemt een noodstroomvoorziening het in zijn geheel over zonder dat er een storing ontstaat.

Het gebouw van Redbus Interhouse is verbonden met de AMS-IX door middel van een 1000 Mbit verbinding. Op de AMS-IX zijn er meer dan 130 peering partners. Ook zijn er meerdere transit verbindingen met een totale capaciteit van 800 Mbit! Door dit grote aantal verbindingen kunnen wij zelfs wanneer een of meerdere providers uitvallen nog steeds goede snelheden garanderen.

Netwerk koppelingen:
1000 Mbit AMS-IX [peering]
100 Mbit AMS-IX [peering/active back-up]
100 Mbit NL-IX [peering]
100 Mbit BNIX [peering]
100 Mbit Cable & Wireless [transit]
100 Mbit NTT/Verio [transit]
100 Mbit Level3 [transit]
100 Mbit Carrier1 [transit]
100 Mbit Lambdanet [transit]

Voor onze routering maken wij gebruik van Juniper Networks M10/M5 routers. Alle routers hebben een gigabit verbinding met onze coreswitches van het merk Extreme Networks type Alpine 3804/3808.

Ondanks deze zeer hoge bedrijfszekerheid hebben wij zeer gunstige prijzen.
Informatie en prijzen kunt u hier lezen.