ADS International is exclusief distributeur van alle Monicom Software producten. Monicom Software is fabrikant van software.

Hoe is Monicom Software begonnen?

Monicom Software is opgericht in 1992 met het idee makkelijk te gebruiken software te ontwikkelen. Monicom Software is begonnen met het CD-menu. Dat is een programma voor het archiveren van de muziekverzameling.

Waarmee?

Snel ontstond de vraag naar financiƫle software, waar direct op ingespeeld is met het programma ADBplus 2000. Dit facturering, voorraad- en klantenbeheer programma groeide snel uit tot een populair programma.

Wie?

Met een zeer enthousiast team heeft Monicom Software zich in de afgelopen jaren ontwikkeld als een specialist op het gebied van software en heeft een indrukwekkende klantenlijst weten op te bouwen in binnen- en buitenland.

Toekomstplannen?

Het doel is het assortiment groter en breder te maken. Tevens om anderstalige gebieden te voorzien van deze schitterende, maar eenvoudige producten.

Testen?

Onder de noemer "Gratis software" op deze site, bewijzen wij door software gratis aan te bieden dat de producten werkelijk eenvoudig en goed zijn. U kunt er eerst een tijd mee werken al vorens u aan de 250 formulieren bent. Zodoende weet u zeker of het product dat u kunt kopen daadwerkelijk geschikt is voor u en uw klanten. Uw wens is toch ook dat u een mooie en nette uitstraling naar uw klanten tentoonspreid? Dat kan!

Vragen?

Onder "contact" kunt u het telefoonnummer vinden waarop wij bereikbaar zijn.

Verzoek!

Indien u het programma ook zo mooi vind als wij dat vinden, verzoeken wij u dit programma te introduceren bij anderen. Wij maken geen reclame en moeten het dus hebben van mond- tot mondreclame. Wij stellen het op prijs als u ook een goed woordje voor onze producten zou willen doen. Alvast bedankt! Wij hopen dat u vele jaren plezier zal hebben van de software.